Fiets mee voor Longfonds

Longfonds is hét goede doel van de Saxo Dam tot Dam FietsClassic. Wil je op de fiets stappen met een extra goed gevoel? Fiets mee voor Longfonds en help mee in de strijd voor gezonde lucht. 
Kom in actie!
Wil je zelf in actie komen? Dat kan met een persoonlijke actiepagina van Longfonds. Laat zien dat jij gezonde lucht belangrijk, maak hier jouw actiepagina aan en moedig je vrienden, familie en collega’s aan je te sponsoren!

Kom in actie!
Hoe gezond is de lucht bij jou?
Gemiddeld haal je 20.000 keer per dag adem. De lucht die je inademt, is vaak ongezond. Je kunt er letterlijk doodziek van worden, want veroorzaakt longziekten als astma en COPD of longkanker. Elk jaar overlijden 12.000 mensen in Nederland vroegtijdig door ongezonde lucht. Bij kinderen schaadt het de ontwikkeling van hun longen en hersenen, waar ze altijd last van houden. Wees je bewust van wat je inademt en bekijk hoe schoon de lucht is in jouw buurt. 

Doe de Gezonde Lucht check
Dam rookvrij
Het inademen van sigarettenrook zorgt voor schade aan je longen. De vieze lucht is voor iedereen ongezond. Wij willen een gezonde start en finish. Daarom is de Dam ook dit jaar rookvrij.
Gezonde longen
Onze longen zijn van levensbelang, voor iedereen, maar zeker voor fietsers. Ze brengen zuurstof naar elke cel in ons lichaam. En dat heb je extra hard nodig wanneer je een sportieve prestatie op de fiets levert. Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. De Saxo Dam tot Dam FietsClassic deelt deze missie en strijdt mee. En daarom is Longfonds ieder jaar het goede doel tijdens het fietsevent.
Fietsen voor een ander goed doel
Wil jij in actie komen voor een ander goed doel? Maak bij je inschrijving je eigen actiepagina aan voor een door jou gekozen goed doel en laat je sponsoren door familie, vrienden, kennissen en anderen om je deelname aan de Saxo Dam tot Dam FietsClassic nog meer betekenis te geven.
 
Sta je al ingeschreven voor de Saxo Dam tot Dam FietsClassic en wil je alsnog een actiepagina maken? Dat kan via je persoonlijke dashboard.

Fotoframe Dam Longfonds

Bekijk hier alle foto's die zondag op de Dam gemaakt zijn, bij het fotoframe van Longfonds.
Inschrijven