Le Champion App

Als eerste op de hoogte zijn van alle updates rondom onze sportevenementen? Dat kan met de Le Champion app! In deze omgeving kunnen deelnemers en supporters genieten van de ultieme sportbeleving vóór, tijdens en ná de evenementen. De Le Champion app is een overkoepelende app, waarin alle evenementen gebundeld zijn. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven, specifieke evenementinformatie bekijken en laten volgen door supporters via de LiveTracking-functie! De app is gratis te downloaden in Google Play en App Store!


"Dé musthave voor iedere deelnemer en supporter"


LiveTracking

Misschien wel de leukste functie: LiveTracking. Je weet precies nog hoe ver je moet en ontvang leuke meldingen langs de highlights op de route. Naast dat de LiveTracking leuk is voor jou, kunnen jouw supporters hier ook gebruik van maken. Zo kan het thuisfront jou letterlijk op de voet volgen! 

Zo connect je jouw startnummer

Wil je gevolgd worden door jouw supporters/fans? Koppel dan je startnummer aan je persoonlijke account in de app. Hierbij is het belangrijk dat je dezelfde inlog (e-mailadres en geboortedatum) gebruikt als je bij je inschrijving hebt gedaan. 

ZO ACTIVEER JE GPS-LIVETRACKING

Om GPS-LiveTracking te activeren moet jouw startnummer gekoppeld zijn aan jouw profiel. Zie in de video hiernaast hoe je dat doet. Als je alles goed hebt ingesteld zie je een startknop in de app staan. Vergeet je op start te drukken? Dan wordt het automatisch geactiveerd.

Met toffe features

Alle informatie altijd bij de hand
Volg jezelf en elkaar met de LiveTracking
Let me take a selfie met de selfietool
Tips ter voorbereiding op jouw deelname
Schrijf jezelf gemakkelijk in
En nog veel meer...

Veelgestelde vragen Le Champion app

Waar download ik de Le Champion app?
De Le Champion app is gratis te downloaden via de Play Store en App Store. Alle evenementen van Le Champion zijn hierin terug te vinden. Voor de fietsevenementen vind je toffe features, maar ook GPS-LiveTracking voor jouw supporters.
Hoe zet ik de GPS-LiveTracking aan?
Het is belangrijk dat je jouw telefoon meeneemt, anders werkt de GPS-LiveTracking niet. Daarnaast is het ook noodzakelijk dat je jouw startnummer connect aan jouw account. Zie hieronder hoe je dat precies doet.

Tijdens het evenement kun je voor de start op de ‘start button’ drukken, dan wordt jouw GPS-LiveTracking geactiveerd, en kunnen jouw supporters je volgen. Het is niet noodzakelijk om op start te drukken, als je dit vergeet doet het systeem dit automatisch. Als jij over de startlijn bent gegaan, wordt de GPS-LiveTracking bij jou automatisch gestart.
Hoe activeer ik de GPS-LiveTracking?
Om de GPS-LiveTracking functie te activeren, dien je jouw startnummer te koppelen aan de jouw app. Dit doe je door een account aan te maken in de Le Champion app. Bevestig je e-mailadres na het registreren en log in met je account in de Le Champion app. Heb jij geen mail ontvangen? Check dan jouw spam. Kies in de app het evenement waar je aan gaat deelnemen en meld je hier aan als deelnemer. Vul in jouw profiel het startnummer in welke je ontvangen hebt in de deelnemersmail de woensdag voor het evenement. Bekijk hierboven de uitleg.
Mijn app werkt niet
Check of de naam en geboortedatum in jouw profiel overheen komen met jouw gegevens van jouw inschrijving. Heb jij vragen over de app of ervaar jij problemen, neem dan contact op met team@tracx.events.

Zij gingen jou voor

Julia (26 jaar)
⭐⭐⭐⭐⭐

Gemakkelijk mijn familie en vrienden kunnen volgen en aanmoedigen tijdens de Dam tot Damloop!
Marco (39 jaar)
⭐ ⭐ ⭐ ⭐


Prima app. Alle informatie die je nodig hebt.
Petra (46 jaar)
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐


Mijn tracking aangezet tijdens de Wandel4daagse Alkmaar voor het thuisfront. Ze hebben mij letterlijk op de voet kunnen volgen!

Mis niets met de Le Champion app tijdens de Saxo Dam tot Dam FietsClassic

Alle belangrijke evenementinformatie bij elkaar
LiveTracking van jouw deelname (ook leuk voor supporters)
Leuke en handige tips ter voorbereiding op jouw Saxo Dam tot Dam FietsClassic
Al jouw fietsprestaties in één overzicht
Laat iedereen weten dat jij erbij was met het unieke selfieframe
Het bijbestellen van extra's, zoals de wieleroutfit
Alle evenementen van Le Champion overzichtelijk in één kalender
Inschrijven voor jouw volgende uitdaging van Le Champion
Inschrijven