Wieleroutfit

In samenwerking met onze nieuwe partner Bioracer bieden wij jou ook voor deze editie een unieke extra: dé Saxo Dam tot Dam FietsClassic wieleroutfit! Bestel het wielershirt en/of de wielerbroek bij jou inschrijving en fiets geheel in stijl langs de 'Dammen' van Noord-Holland.

Het wielershirt is beschikbaar als heren- en damesmodel voor € 54,- (incl. verzendkosten) in de maten XS t/m XXL. De bijpassende wielerbroek is als heren- en damesmodel te bestellen voor € 85,50 (incl. verzendkosten) in de maten XS t/m XXL. Gebruik de maattabellen, want het is niet mogelijk om de kleding te ruilen.

De wieleroutfit is ontworpen voor comfort de hele dag door, maar biedt tevens een aerodynamisch voordeel. Het wielershirt is gemaakt van een polyestermengsel van hoge kwaliteit, met stretch in 4 richtingen, en past zich aan de vorm van je lichaam aan. De lange aerodynamische mouwen reiken tot net voor het uiteinde van de biceps. Dit maakt de overgang van materiaal en huid vloeiend en verbetert de aerodynamica. De ritsen hebben een geïntegreerd flip-lock systeem. Omhoog wippen om de rits te openen of te sluiten, naar beneden wippen om in de positie te blokkeren. Het wielershirt heeft standaard 3 gemakkelijk te bereiken achterzakken. Perfect om alle dingen die je op die lange ritten nodig hebt in op te bergen.

Let op! De wieleroutfit kan t/m zondag 9 juli worden besteld bij de inschrijving of in het persoonlijke dashboard.

Maattabel herenMaattabel dames
Wielershirt voorkant
Wielershirt achterkant
Wielerbroek
Wielershirt voorkant vrouw