Inschrijven en tarieven

Op zondag 17 september vindt de 15e editie van de Saxo Dam tot Dam FietsClassic plaats! Hét fietsevenement waar jij samen met je collega's of je fietsvrienden een fantastische wielerdag kunt beleven. Train samen voor 40, 60, 85, 105 of 150 km. Kom op je wielrenfiets, mountainbike, sportfiets, stadsfiets, handbike, tandem of welke fiets dan ook: iedereen kan deelnemen!

De inschrijving voor de business ride is gesloten.
Businessteam
40 km

€ 300,- excl. btw
Businessteam
60 km

€ 300,- excl. btw

Inschrijven
Businessteam
85 km

€ 325,- excl. btw

Inschrijven
Businessteam
105 km

€ 340,- excl. btw

Inschrijven
Businessteam
150 km

€ 360,- excl. btw

Inschrijven
Informatie over betaling per factuur
Klik in het inschrijfformulier bij het tabblad 'betaling' (onder de gegevens die je hebt ingevuld) het vinkje 'factuuradres opgeven' aan. Vul hier alle gegevens in die op de factuur gewenst zijn. Druk vervolgens op de groene button 'betaal' Je kunt nu kiezen voor de optie 'Bank transfer'. Vul hier het e-mailadres in waar de betaallink naar toe gestuurd moet worden. In deze e-mail staat ook voor wanneer je de betaling voldaan moet hebben, om de startbewijzen definitief af te nemen.

Staffelkorting

Schrijven jullie meer teams in, dan belonen we dat met extra korting. De staffelkorting geldt ook wanneer één bedrijf meerdere teams voor verschillende categorieën en afstanden inschrijft.
Bij afname van 5 t/m 9 teams = 5% korting
Bij afname van 10 t/m 14 teams = 10% korting
Bij afname van 15 teams of meer = 15% korting

Goed geregeld met het businesspakket

Met het businesspakket is alles van start tot finish goed geregeld. En dit pakket biedt een aantal voordelen. Zo krijg je een stuurbordje met daarop de naam van het bedrijf/ jouw fietsgroep, een teamfoto en exclusief toegang tot de businessfaciliteiten op de Dam. Ontdek alle extra's en schrijf jouw team nu in voor de Saxo Dam tot Dam FietsClassic.
Stuurbordje met naam bedrijf/team
Medaille
Teamfoto
Proosten na afloop op de Dam