Inschrijven

Slechts één keer per jaar is het mogelijk om door de IJtunnel te fietsen, namelijk tijdens de Saxo Dam tot Dam FietsClassic! Je kunt bij deze klassieker kiezen uit afstanden van 40, 60, 90, 110 en 160 km. Kom op je wielrenfiets, mountainbike, sportfiets, stadsfiets, handbike, tandem of welke fiets dan ook: iedereen kan deelnemen!
Regulier

InschrijvenLeden Le Champion & NTFU

Inschrijven
Business Ride 

Inschrijven

Tarieven


RegulierLate Bird
40 km - Longfonds€ 20,-€ 22,-
60 km€ 20,-€ 22,-
90 km€ 22,-€ 24,-
110 km€ 24,-€ 26,-
160 km€ 26,-€ 28,-
Leden van Le Champion en de NTFU en krijgen € 3,- korting op het inschrijftarief
Let op! Er is geen na-inschrijving. Inschrijven op de Dam is dus niet mogelijk! 

Bij de inschrijving is inbegrepen

Gepersonaliseerd stuurbordje
Stempelkaart
Keuze om de medaille te ontvangen. Het geld dat de organisatie bespaard met de niet bestelde medailles wordt gebruikt om het evenement nog meer te verduurzamen
Goede ravitaillering onderweg en bij de finish
Uitgepijlde routes
Routes als GPX-bestand
Medische verzorging
Reparatieservice
Technische begeleiding
Begeleiding door verkeersregelaars

Extra te bestellenLe Champion lidmaatschap

Meer informatie

Le Champion lidmaatschap

Meer informatieWieleroutfit

Bekijk de outfit


Wieleroutfit

Bekijk de outfitLe Patron casual sok

Meer info


Le Patron sok

Meer info
Goede doel
Elke dag haal je 20.000 keer adem. Bij een sportieve prestatie, zoals fietsen, is dat nog veel meer! Dan is het extra belangrijk dat de lucht die je inademt gezond is. Helaas is de lucht die we in Nederland inademen vaak ongezond. Je kunt er letterlijk doodziek van worden. Ongezonde lucht veroorzaakt en verergert longziekten als astma en COPD. Elk jaar overlijden in ons land 12.000 mensen vroegtijdig door ongezonde lucht. Longfonds vindt dat niemand ziek mag worden van de lucht die hij inademt. Kom in actie! De lucht in Nederland moet gezonder! Vind jij dat ook? Dat kan met een persoonlijke actiepagina van Longfonds. Laat zien dat jij gezonde lucht belangrijk, maak hier jouw actiepagina aan en moedig je vrienden, familie en collega’s aan je te sponsoren!
MedalTab
Alle deelnemers ontvangen na de finish een unieke herinerringsmedaille. Wil je deze medaille nog specialer laten maken? Bestel dan een gepersonaliseerde medaille inleg. Dit is een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en de gereden afstand. Wanneer je de medaille inleg vooraf bestelt via het inschrijfformulier, zijn de kosten € 6,- per stuk.
NTFU Dagverzekering
Met de NTFU Dagverzekering ben je tijdens een evenement uit verzekerd tegen schade aan je fiets tot een maximum bedrag van € 750,-. Deze unieke verzekering kost je slechts € 4,50.
Inschrijven