Vrijwilligers

Tijdens de Saxo Dam tot Dam FietsClassic zijn vele vrijwilligers actief. Om te zorgen dat de 16e editie van de Saxo Dam tot Dam Fietsclassic wederom een groot succes wordt is Le Champion op zoek naar aan aantal extra vrijwilligers! Al met al zijn er meer dan 100 vrijwilligers nodig om dit evenement mogelijk te maken. Gezamenlijk zorgen zij er voor dat de vele deelnemers een fantastische dag beleven. Vrijwilligers zijn niet alleen actief bij de start en finish op de Dam maar ook onderweg op de route, bij de verzorgingsposten en zelfs in de voorbereiding.

Mocht je niet kunnen of willen deelnemen aan de Saxo Dam tot Dam FietsClassic, maar wil je het evenement wel op een andere manier beleven, meld je dan nu aan als vrijwilliger! Je maakt de sfeer van het evenement en het enthousiasme van de deelnemers van dichtbij mee. Je werkt altijd onder leiding van een coördinator, die ervoor zorgt dat je voldoende instructies en ondersteuning krijgt. En natuurlijk word je gedurende de dag uitstekend verzorgd met koffie, thee, een lunchpakket en een mooie herinnering. In ons inroosteringssysteem kan je zien welke diensten nog beschikbaar zijn en waarop jij je nog kan inroosteren.

Wil jij als vrijwilliger helpen?

Ben jij erbij? Registreer je dan als nieuwe vrijwilliger of log in met je account en meld je direct aan voor een dienst. Een e-mail sturen kan ook. Het e-mailadres is: vrijwilligers@lechampion.nl

Ja, ik wil graag helpen als vrijwilliger
Inschrijven