Sponsors stellen zich voor

Saxo Bank

Saxo Bank is een snel groeiende online beleggingsbank die wereldwijd actief is, maar ook in Nederland inmiddels meer dan 300.000 beleggende klanten telt.

Onafhankelijkheid, vrijheid en zelf je koers kunnen bepalen staan daarbij voorop. Stuk voor stuk mooie doelen voor beleggers, maar ook voor fietsers, die door Saxo Bank sinds jaar en dag een warm hart worden toegedragen.

Niet alleen als actieve ploeg- en wedstrijdsponsor in het professionele wielrennen, maar ook om jaarlijks een mooie Dam tot Dam FietsClassic mogelijk te kunnen maken. En zo fietsers een gevoel van vrijheid te geven.

Daarom zijn wij supporter van fietsen en ondersteunen we initiatieven die de sport vooruithelpen.

Kijk voor meer informatie over jouw beleggingsmogelijkheden op onze website. 

Meer informatieBioracer

We zijn een van de weinige producenten van wielermateriaal die nog steeds de volledige controle uitoefent over het productieproces. Uw wieleruitrusting wordt gemaakt uit enkel de beste Europese materialen om comfort en duurzaamheid te garanderen. Al onze actieve kleding is uitgerust met YKK-ritsen met een 'vergendelfunctie', slechts een voorbeeld van onze toewijding aan het leveren van kwaliteit aan jou en je wielerteam.

Wielerkleding kan custom aangepast worden maar we bieden ook een uitgebreide matentabel (XXS tot SSL) om je de perfecte pasvorm te garanderen.

Onze verschillende stoffen zijn thermisch, windproof, ademend, en/of UV-blokkerend, en aldus geschikt voor vele weerextremen. Met ons brede assortiment in sportkleding voor wielrennen, mountainbike, lopen, triatlon, BMX, skaten, enz., kan je zeker vinden wat past bij je atletische behoeften voor elk seizoen!

Meer informatie
AA Drink

We zien dat de toenemende trend van individualiseren samen met het groeiend belang van beleving in de maatschappij ook invloed heeft op sporten en bewegen. De huidige maatschappij vraagt veel van ons, het streven naar flexibiliteit naast alle verplichtingen uiten zich in een stijging van fitness/intervaltrainingen en inspannings- en duursporten, zoals hardlopen en fietsen. De motivatie om gezonder te leven speelt hier ook sterk in mee. We constateren een groei in de individuele zelf georganiseerde sporters. 

We verwachten dat de functionele sportdranken hiermee sterk gaan groeien in de komende jaren. Hier staat tegenover dat we het belang van functionele sportdranken moeten blijven benadrukken. AA Drink voelt zich verantwoordelijk om de sporter te blijven informeren waarom en welke functionele sportdrank de beste keus.
 
Daarnaast is het onze missie om zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen. Sporten is ontzettend belangrijk en dit is de afgelopen periode meer dan ooit bevestigd. AA Drink zet de lijn voort in verschillende samenwerkingen met sport gerelateerde evenementen om deze missie verder te volbrengen.

Meer informatieAlbert Heijn

Elke dag zit boordevol keuzes. Over wat we vanavond eten bijvoorbeeld, en of we dat samen kunnen doen. En dat we vandaag wèl gaan sporten. Nee, nu echt! Wie voor zichzelf de juiste keuzes maakt, zit lekker in z’n vel. En dan kun je de hele wereld aan, alles uit het leven halen. Albert Heijn heeft een passie voor het leveren van heerlijk eten en vindt de gezondheid van zowel klanten als medewerkers heel belangrijk.

Lekker in je vel zitten begint bij beter eten, maar ook bewegen is ontzettend belangrijk. Wij snappen dat. Als oer-Zaans bedrijf zijn wij natuurlijk sponsor van de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic en dragen op deze manier graag bij aan een gezonde, sociale en duurzame samenleving. Als sponsor van dit sportieve lokale initiatief sponsoren wij jaarlijks de deelname van ruim 2.000 medewerkers en daarnaast samen met onze leveranciers duizenden gezonde producten, zoals snoeptomaatjes en appels.

Meer informatie

 

Wielrenblad

Fietsen als synoniem voor het leven. Wie zich verzet tegen weerstand komt vooruit. Diep in de beugels met tegenwind of met de handen op het stuur omringt door vrienden in de zon. Als het moet fietsen ze door weer en wind. Afzien, pijn lijden en genieten. Altijd in stijl. Trends van nu worden afgewisseld met goede verhalen uit het verleden. Een team van schrijvende fietsers gaat op zoek naar het andere verhaal achter bijzondere toertochten en klassiekers. Merken worden onder de loep genomen; van een bezoek aan de fabriek tot een gesprek met de ontwerper. We gaan op zoek naar nieuwe routes om te fietsen in binnen- en buitenland en laten zien waar die onbekende helling beklommen kan worden. We werken samen met fotografen die net als ons op zoek zijn naar dat andere beeld. Coumns, muziek, boeken… zelfs kunst is terug te vinden in dit nieuwe magazine.

Meer informatieFietsenmakers aan huis

Fietsenmakers aan huis, de naam zegt al veel. Wij komen niet alleen aan huis maar komen op elke locatie waar onze monteurs maar kunnen komen. In heel Nederland zijn er mobiele fietsenmakers maar ook fietsenmakers met een vaste reparatie locatie die zich alleen richten op de reparatie van fietsen of waarbij de verkoop van fietsen een minder groot belang is. Wij zijn niet merk gebonden. Door de flexibiliteit zijn wij ook goed inzetbaar op evenementen en daarom hebben wij de aansluiting gemaakt met Le Champion. Tijdens diverse evenementen zijn wij te vinden bij de start op de rustposten en eventueel onderweg om deelnemers te helpen. Mocht u ons niet kunnen vinden op een rustpost bel of app dan gerust, het kan zijn dat wij een deelnemer onderweg helpen. Zet ons nummer voor uw rit alvast in je telefoon en het staat ook op het stuurbordje.

Meer informatie