Social Ride | Ladies Only

De Ladies Ride van vrijdag 12 juli gaat niet door.
Op vrijdagavond 12 juli organiseren wij een speciale Ladies Ride in Amsterdam, ter voorbereiding op de Saxo Dam tot Dam FietsClassic. Dit kleinschalige, gezellige fietsevenement is speciaal en alleen voor vrouwen. Of je nu veel of weinig fietst, je heel comfortabel voelt om in een groep te fietsen of het toch nog een beetje spannend vindt: wij zijn er voor je.

Wij willen graag meer over jullie te weten komen. Heb je vragen op het gebied van fietsen of meedoen aan fietsevenementen of vind je het leuk om een fietsmaatje te vinden, alles is mogelijk. Pak je racefiets uit de schuur en fiets gezellig met ons mee!

Op deze zomeravond verzamelen we om 18.30 uur in het Westerpark in Amsterdam waarvandaan we uiterlijk om 19.00 uur in kleine groepjes (10 personen) vertrekken voor een rit van 50 km. De groepen worden vooraf ingedeeld op basis van een maximale snelheid variërend van 24 tot 30 km per uur. Bij inschrijving kun je aangeven waar jouw voorkeur naar uit gaat. Wij zorgen ervoor dat er in iedere groep een fietser zit die het tempo bepaalt en de route kent.

Voor € 10,- kun je meedoen aan de Ladies Ride, dit is inclusief een drankje na afloop bij het Westergasterras. Leuke extra: deelname aan de Ladies Ride levert je een kortingscode van 15% op voor deelname aan de Saxo Dam tot Dam FietsClassic op zondag 22 september.
Datum
Vrijdag 12 juli 2024
Afstand
50 km
Start & Finish
Westerpark, Amsterdam
Start
18.30 uur verzamelen, uiterlijk 19.00 uur vertrekken
Tempo
24 - 30 km per uur maximaal (kies jouw tempo bij inschrijving)
Prijs
€ 10,- incl. een hapje en een drankje
Route
We fietsen in kleine groepjes, de route is niet uitgepijld
Inschrijven